matejcik (Emergentní zjevy)

Ahoj, náš tým se ze hry kvůli epidemiologické situaci odhlašuje. Startovné zpátky nechceme, koneckonců dali jsme slevu za odhodlání. (Ale nechtěli bychom ho zpátky ani kdyby to tak nebylo, coby sám org vím jak je to blbý rušit věci těsně před hrou.)

Píšu to sem proto, abych podpořil další týmy, které třeba mají nějaké obavy, ale "nechtějí být měkký", když už se přihlásili.

K tomu co tu padlo: osobně považuju luštění obecně za bezpečné, ačkoliv při počtu 64 týmů bych už zvažoval rukavice na vyzvedávání šifer. Co za bezpečné nepovažuju je: - zvolené místo startu, i přes zavedená opatření, zejména pak cestu na něj a z něj - cestování MHDčkem tolik, že se vyplatí celodenní jízdenka - využívání hospod proti trudomyslnosti, zejména při množství hráčů, se kterými bychom se tam v noci v -2 stupních rozhodně potkali. Kdybychom byli víc odhodlaní, tak si dáme hru striktně pěšky, striktně venku, a ten start "nějak risknem". Ale že se takové faktory sešly tři, tak jsme si v týmu řekli, že nám to za to nestojí.

Kdyby se orgové nakonec rozhodli to posunout, uvítáme to a v nějakou příznivější dobu si rádi zahrajeme. Případně kdyby byla vystavena nějaká online varianta! Aspoň si potom zkusíme projít hru virtuálně ze zveřejněných šifer.

Těm, co se rozhodli jinak než my, přejeme příjemný zážitek a hlavně hodně zdraví! (a nejezděte za babičkou)

reagovali #Vláďa (Brouk v hlavě)
Vláďa (Brouk v hlavě) (Brouk v hlavě)

Ahoj, my jsme se už rozhodli také do Prahy nejezdit, přesně ze stejných důvodů, jako níže. Moc jsme se na hru těšili, ale zdraví je přeci jen přednější. Startovné také zpátky nechceme. Pokud by se náhodou hra odložila či změnila na internetovou/mailovou, rádi se připojíme. Díky za pochopení a přejeme, ať to všechno dobře dopadne.

reakce na #matejcik