Karel (Spící Volové)
Děkujeme!

Za všechny Spící Voly bych chtěl poděkovat za hru velmi velmi nadprůměrné kvality, jejíž realizace v této podobě očividně vyžadovala ohromné množství práce a příprav. A jako každý rok, vše bylo pěkné, řešitelné, vyladěné a bez chyb fungující. A samozřejmě vše podtrženo oblíbenou pivní tématikou, letos navíc okořeněnou o krásné pivní artefakty. Takže ještě jedno moc děkujeme!

No a náš výsledek, to byl takový pěkný bonus ke všemu před chvílí zmíněnému. Už to zase jednou přijít muselo! :-) Každopádně u nás je to přesně tak, jak píše Marwin níže. Výsledky máme obecně dobré, nicméně k vítězství velké hry potřebujeme velmi příznivou konstelaci několika okolností. Jsem rád, že se nám všechny krizičky během hry podařilo překonat a dostali jsme tak možnost zabodovat na patnáctce.

Derovi děkuji za gratulaci. Je fakt, že v Gulliverovi už to vypadalo hodně špatně a dokonce se začínal skloňovat EN 477 Metropol. Posilněni klobáskami jsme ale nakonec "MGRC" udolali a potvrdili fakt, že vzdávat se prostě nemá, páč jeden nikdy neví, co se může nakonec stát :-)