Dero (Přizdisráči)
Jelenovi pivo nelej

"O výhodnosti celodenní jízdenky se vedou spory :-)"

Pokud jste tím neměli na mysli, že stejně většina startovního pole skončí na pětce, tak bych řekl, že se žádné spory vést neměly. :) MHD jsme ne hře využili celkem 13x, a to nepočítám cestu na start a z cíle. Je teda pravda, že jsme na spoje měli celkem kliku a že nám nevadilo občas na spoj chvilku počkat.

Abych vyčerpal zásobu rýpání, tak ještě musím zmínit, že ten "náčelník skautů" v pětce je samoúčel jak prase (asi interní vtípek) a start na Václaváku (a navíc s "milovanýma" houbama) byl teda pěknej opruz.

No, a tím bych asi výčet věcí, co mi na letošní Po trati vadily, vyčerpal... šifry byly super. Po dvanáctce jsme se vážně obávali, že o vítězi rozhodne šifra č. 5, protože jsme šifry 6-12 luštili víceméně na stojáka. Potěšil nás tak závěrečný šifrový trojboj, který pořadím řádně zamíchal. Hospodská tour na začátku nás vyděsila (jenom Tom říkal, že by se nezlobil, kdyby byla v hospodě každá šifra), ale když se ukázalo, že šlo jenom o tematické intro rozumné délky, výrazně v našich očích stoupla. Dost se mi líbí, že jste zabukovali tolik hospod, abyste měli jistotu, že se startovní pole dostatečně rozředí. Trasa byla OK, prostě městská hra, takové já rád, jiní zase příliš ne (zdravím vola Karla).

Celkově opravdu hezká hra, děkujeme moc. Nejvíc se mně osobně líbily šifry z úvodního hospodského intra, potom 5, 10, 13 a 15. To, že se mi líbí i kontroverzní šifry s troškou balastu, není náhoda ani protimluv - na hře sice mluvím jinak, ale IMHO přesně takové šifry dělají hru zajímavou a napínavou. Zatímco na jednodušší, čistou úlohu si člověk většinou po čase už ani nevzpomene, na trochu kontroverzní zadání vzpomíná i po letech. Kokodák.

A ještě jednou gratulace Spícím Volům - poté, co jsme v hospodě vyluštili pětku právě v okamžiku, kdy jim přišlo objednané jídlo, jsme si říkali, že tam skončí. A oni ne, pacholci. :)