Ondra (Seš-lost)
poděkování

Díky za hru! Byla drsná, místy záludná a stála za to. Vyzdvihl bych vtipný start (konečně můžu říkat, že jsem nějakou úlohu vyřešil s prstem v nose), (bez)košilatou čtyřku, která nutila přemýšlet, zda jsou prsa návod, nebo naopak falešná vějička, železniční sedmičku a číselnou devítku se zajímavým paradoxem, že trojan s falešným e a pí byl vlastně zároveň silnou nápovědou.

Alespoň jeden ročník, kdy nikdo nedošel, má za sebou každá větší terénní hra, takže není třeba věšet hlavu. Pochopil jsem, že trojka a dvanáctka se v reálu chovala výrazně odlišně než při testování, tomu se blbě čelí. Jen bych byl asi příště skromnější s předem plánovanými zdržovačkami typu cesta tam a zpátky na trojce nebo pro spoustu (z těch pěti teda) týmů opakované obcházení hub (poprvé jako průchod, podruhé až poněkolikáté s krokovacími pokusy).

Na afterparty spíš nedorazím, kvůli odloženým povinnostem k Matrixu (na který jsou zváni všichni účastníci Po trati, registrace ještě běží!)

Ještě jednou díky!

Ondra

(Tome, když se pokouším podepsat iniciálou, přepíše mi to na "1." -- to je bug, nebo feature? :)

reagovali #Tom
Tom

Prohlásím to za feature - zdejší komentáře jsou prohnané formátovačem (markdown), v jehož syntaxi je znak na začátku řádku následovaný tečkou první prvek seznamu. Pokud bys chtěl jinou interpretaci, pak se ti prostě aplikace snaží říct, že jsi jednička ;-)

reakce na #Ondra reagovali #Kolalok