Dero (Přizdisráči)
Díky!

Ahoj orgové,

ještě jednou díky za hru, bylo to intenzivní a náročné. Líbil se mi retardovaný start, kozatá geometrie, vláček (ten fakt hodně), potratíčko vč. okamžitě odpovídající redakce, matematická u habru a velká křížovka s nesmysly a ďábelskou tajenkou. Všechny tyhle úlohy jsme si báječně užili a osobně je řadím k tomu lepšímu až nejlepšímu, s čím jsem se za posledních pár šifrovaček setkal.

Nelíbil se mi výser na trojce, kdy jsme se museli vrátit kilák a půl zpátky jen tak, bez nějakého opravdu dobrého důvodu (jako třeba loni, kdy se v cíli musela vykreslit cesta týmu do mapy) - první řešení trojky mohlo snad posílat na nějaké bližší stanoviště, ne? Ničemu by to nevadilo.

A nelíbil se mi ani houbařský "orienťáček" (používám záměrně orgovský termín), u kterého jsme nachodili něco kolem šesti kilometrů, aniž by nás odhalování jeho zákonitostí a opakované návštěvy všech stanovišť nějak těšilo. Jo, orienťáky sice neumíme a apriori nemáme rádi, ale tenhle byl opravdu megaopruzný. Muset tohle dělat v dešti, tak jsme nasraní přímo pekelně.

Suma sumárum se nám ale hra moc líbila a užili jsme si ji!

Těšíme se na příští ročník.

reagovali #Lukas
Lukas

Okamžitá odpovídající redakce? To se nám asi nestalo, i když jsme přesně v to doufali, když jsme do Potratíčka posílali vzkaz. Kontroloval jsem dokonce i několikrát, jestli jsme neudělali překlep v psaní emailu. Jestli redakce odpovídala na dopisy, tak mě tedy mrzí, že jsme žádnou zprávu nedostali, i kdyby byla přestupidnější. Jinak šifrovačka moc fajn - už dlouho jsem se tak nenasmál. Kontroverze zrovna v tomhle druhu zábavy jen umocnila zážitek ze hry.

reakce na #Dero reagovali #Tonda a #Václaf