Paču (Přizdisráči)
obsah 18+ a jiné

Já za sebe musim říct, že u šifer s čuňačinkama jsem se fakt pobavila. Jestli na nějakým dalším stanovišti, na který jsme nedošli, byla striptérka, tak se rozčílím :D Chápu, že to může někomu vadit a je to tak taky v pořádku. Malý varování někde v infu by asi neškodilo. Zrovna na Po trati to sice není nijak překvapující téma vzhledem k tomu, jak se hra v minulých ročnících profilovala (aspoň mně to tak připadá), nicméně dokud není něco explicitně řečeno, nelze tvrdit, že na to týmy byly připraveny.

Ale ty houby...! Ty sice krásně vypadaly, ale myslim, že ještě nikdy náš tým nedržkoval tolik, jako když jsme došli na Smržovou a našli tam ryzec. A nebýt rekonstrukce Pýchavkové, na princip řešení šifry bychom asi nikdy nepřišli. A pak trojka, kde "vraťte se na stromy" je pro mě "vytáhněte původní papír šifry se stromy" nikoliv "zvedněte zadky a dovalte zpátky k dendrostezce". Moje lenost a úspornost mě nutí vykládat podobný hlášky tak, aby to nezahrnovalo pohyb, tím méně pohyb zpět. Ty stejný vlastnosti mi pak brání, aby se mi podobně stavěný šifry líbily. Nojo, není každý den posvícení, ještě že zbytek týmu je líný o něco míň :)

Celkově se mi letošní PoTrati líbila, orgům díky za hru, Uhříněvsi díky za podchod, v němž je světlo jako ve dne, relativně teplo a hlavně závětří. Uf.