Zuzka (Nejnekvazidiagonalizovávatelnější)
Obsah 18+

Ahoj, původně jsem nechtěla dělat vlny, protože zbytek týmu vypadal, že si šifry užívá. Ale vy orgové stejně asi kritiku čekáte, takže:

Startovní aktivita byla bezvadná, hodnotila bych ji jako nejlepší, co jsem zatím zažila. K tomu se přidal absťák na šifrovačky po zimě, zkrátka jsem se opravdu těšila, co přijde.

Nicméně stačil (snad) první řádek druhé šifry, aby nadšení dost opadlo. Ale tak řekla jsem si, že každýmu sedne něco jiného, nechala jsem kluky luštit a sem tam poradila číslovku.

Nemyslím, že bych byla nějak ultrakonzervativní, ale čtyřka mi přišla opravdu za hranicí dobrého vkusu. Opět jsem nechala tým, ať se baví roubováním semaforu na slečny na obrázcích, ačkoliv (a to jsem klukům asi ani nepřiznala) mě správný princip šifry napadl ihned na začátku, ale přišel mi příliš nevkusný na to, abych s ním šla ven.

Zlý dojem částečně spravila mašinka, ale když Marťas vyzvedával osmičku se slovy: "Snad to Zuzce ani neukazujte," říkala jsem si, jestli vůbec chci vidět, jaké šifry budou následovat, protože očividně laťka šla stále vzhůru. Pravda, že po osmi hodinách zákysu si člověk dokáže lecjaký obsah odmyslet už jen aby tu šifru zlomil, obzvlášť když "je to určitě mapa".

Za mě celkově zklamání, tím větší, že startovní aktivita byla tak podařená. Taky by mě zajímalo, proč mezi lidmi, které vzít do týmu, nebyl "někdo, kdo má rád sprosté obrázky". Šifruje sice asi většina kluků, ale možná jste mohli trochu myslet na to, že některým holkám se asi málo zavděčíte. Vím, že nejsme malé děti, jedna taková šifra by se dala považovat za v určitém smyslu vtipnou provokaci, ale 3/8 se mi zdá jako hodně přestřelený vtip.