R.U.R. (Divize nulou)
téma hry a zejména čtyřka

Mě osobně tématické ladění hry nevadilo, ale myslím, že se dá pochopit, že jsou lidé, kterým to vadí. Obecně u mě Potrati bodují tím, že do toho šli, myslím že není jiná zavedená šifrovačka, která by si to troufla.

Zároveň jsem ale přesvědčen, že ten chybějící disclaimer byl chybou. Loni přece v disclaimeru bylo, že máme vzít "Někoho, kdo se nebojí bezdomovců." -- a nepamatuju se, že by si někdo stěžoval, že by to pro něj byl hru-kazící spoiler (naopak se pamatuju na několik komentářů o tom, jak se toho bezďáka báli :-)) Dobře formulovaný disclaimer by u nás vedl k jinému složení týmu a diskuze na toto téma by teď pravděpodobně neexistovala. (A jak již bylo poznamenáno, vedl by spíše k vyšší než nižší účasti. Ovšem startovní aktivita by zřejmě byla o něco víc gay.)

A ne, "Zprávy mohou obsahovat takřka cokoli" nepovažuju za postačující disclaimer. V Mase na Roumingu lze taky očekávat takřka cokoliv, ale nechtěl bych třeba luštit semafor z fotek částí těl po autohavárii -- byť by to jistě byl velmi zajímavý a odvážný prvek, tak se mi z toho dělá špatně už jenom když to píšu. Koneckonců i kdybych měl něco luštit z nějakých obrázků gay porna, tak by mě to nenadchlo, a koukat na to dvanáct hodin bych fakt nechtěl a fakt by mě to znechutilo.

reagovali #Vendulka
Vendulka (Divize nulou)

A hele... vlastně i ročník 2012 varuje potřebou "Někoho, kdo se nebojí žádného alkoholu." Za mě zbytečně prosráno.

reakce na #R.U.R.