Sváťa (Fernety Kadla)
Reportáž

Tak i my přihodili reportáž.. 60 korun příští rok je 60 korun příští rok :)

Aleš (Mladí muži se smartphony)
Reportáž

Díky za hru! Do reportážní sekce jsme přidali náš příspěvek.

Karel (Spící Volové)
Díky!

Mockrát díky za hru i ode mě!

Bylo to zábavné, s několika moc pěknými šiframi, s pěkným počasím a s pěknou trasou vedoucí pro mě vesměs novými místy. Byť nám letos luštění na několika místech lehce drhlo a o pár šifrách si myslím, že byly trochu těžkopádné, tak jsem si to celé užil a příští rok moc rád přijedu zas!

Ještě jednou díky!

Zdeněk (Freezy Bee)
USB kabel

Nekde na trase mezi 1 a 12 jsem ztratil USB kabel. Nenasel jste ho nekdo? Asi zvladnu prijit zitra na after, kde ho rad vymenim za pivo. zdenek.bouska@gmail.com

Miki (Šestý nesmysl)

Ahoj, taky moc děkujeme za povedenou hru, tentokrát prostřednictvím reportáže :)

Tonda

Přidávám se s poděkováním, a jak píše Sváťa, i spravením sebevědomí! I když to tak dlouho nevypadalo, letošní pětka nakonec po sedmi hodinách padla. :-)

Většinu věcí už jsme probrali, ale rád bych zde vyzdvihnul zajímavou trasu a hlavně nejluxusnější počasí, jaké si člověk na (nejen)březnové šifrovačce může přát.

Už se těším, až přišítí rok konečně dojdeme až do cíle!

Sváťa (Fernety Kadla)
Díky za hru!

Orgové, díky za hru, která nám po loňsku trochu spravila chuť i sebevědomí. Náročnost nám letos přišla poměrně nevyvážená - hned na začátku několik šifer, kde jsme měli pocit jak když "jdeme na chůdách v medu", jak v týmu zaznělo a pak zas série (pro nás) relativně průchozích 6-11.

Moc jsme se nepotkali s autory na 4# a u Složovky na jedničce jsme doteď nepochopili, proč byla v zadání použita kurzíva. Naopak nejvíc se mi nejvíc líbily 12, 1, 10.

Nakonec nás vykostila 13ka, kde jsme po prvních minutách měli klíčová pozorování, ale za 4 hodiny z toho nevykřesali řešení a kde jsme celou dobu drželi stříbro, abychom o něj minutu před koncem hry přišli :-D. Vááážně, @Šestý nesmysl, bylo to nutné? :-)

I to je ale intenzivní zážitek a to se počítá. Díky moc za hru a za rok zase!

Tonda (Spící Volové)
Média

Jelikož k letošnímu ročníku opět chybí média, dávám alespoň pro navození atmosféry k dobru svou reportáž z loňska. Btw jde za ní ještě zpětně žádat sleva? https://docs.google.com/document/d/1WF65LPZEhBACU_fvYBXi_fTOnPTx9xMx3OTIZc-4t1k/edit?usp=sharing

Štěpánka (Enigmafie)

Ahoj, nejedete náhodou někdo z Brna nebo z Vysočiny a nemáte volné místo v autě? Pokud ano a nebojíte se stonožek, tak mi prosím napište na stepasimova@gmail.com. Já jedu v Havlíčkova Brodu, ale můžu se kdyžtak někam přiblížit.

Síba (Jmelí)
Přijmeme posilu

Jeden kus. Hlásit se na erpogregajan@seznam.cz.

Ti

Tým kompletní.

reakce na #Ti
Honza
Hledám tým

ahoj, najdu tu nějaký neúplný tým, který bych mohl na hru doplnit? Nepodařilo se poskládat obvyklý tým a přitom bych rád trochu promrzl :) Můj HI je asi 40. Díky!

hrabehonza(zavináč)gmail.com

Ti
Doplnění

JTHTN + kamarádi shání na doplnění jedno člověka. Zkušeností máme spousty, trofejí méně... :) Přijď s námi zmrznout...

irtaxine zavináč gmail.com

reagovali #Ti
haf (Axolotli axiologičtí)

Ahoj Lído, asi pozdě, ale kdybys chtěla, můžeš se připojit k nám - Axolotli. Jsme lehce pokročilý tým ( průměrný index cca 28).

reakce na #Lída
Ondra

Ahoj, aktuálně už jsme plní, ale obecně na některé (zvláště lehčí) hry sháníme další lidi, pokud zde třeba i uvedeš kontakt, tak se můžem na nějaké dohodnout (a je samozřejmě otázka, jestli už se řadíme mezi zkušenější, snad jo, ale tady stejně skončíme na pětce :D )

reakce na #Lída
Lída
Sháňka po týmu

Ahoj, ráda bych se na letošní ročník připojila k nějakému zkušenějšímu týmu. Sama mám za sebou šifrovaček spočítatelně na prstech jedné ruky a ráda bych viděla, jak pracuje někdo, kdo má o něco větší tušení o tom, co dělá :D.

reagovali #Ondra a #haf