Václaf

Registraci týmu musíme vždy potvrdit přiřazením variabilního symbolu, což se neděje hned, nýbrž až když se k tomu někdo z organizátorů dostane – obvykle je to méně než 24 hodin. Po potvrzení registrace ještě lze zaškrtnutím příslušných políček požádat o slevy ze startovného. Teprve po jejich schválení je možné zaplatit startovné v příslušné výši. Pokud žádné slevy nepožadujete, lze startovné uhradit dle pokynů na stránce týmu ihned po potvrzení registrace.

reakce na #Monika Spasovová
Monika Spasovová (Otirrub Exuled)

Ahoj, právě jsem registrovala náš tým a ráda bych startovné zaplatila, ale nikde nevidím číslo účtu, QR kód a dokonce ani žádný variabilní symbol, které tady byly zmíněny. Možná že jsem jenom slepá, ale jak mám postupovat, prosím?

reakce na #Václaf reagovali #Václaf
Václaf

Omlouváme se, text s termínem platby startovného a číslem účtu nebyl pro tento ročník nedopatřením vůbec vytvořen. Protože startovné od prosince hojně dochází, nepodařilo se tento nedostatek objevit. Děkujeme za upozornění, informaci jsme na stránku týmu již doplnili.

reakce na #Yeti reagovali #Monika Spasovová
Pali (JménoNeníPriorita)

Yeti: To je predsa predštartovná šifra! Po trati je v duchu "k luštění postačí tužka nebo papír" a QR kód sa dá rozlúštiť a prečítať aj pomocou iba tužky a papiera :-) Po rozlúštení je v samotnom QR kóde čitateľná textová správa, že na aký účet poslať štartovné.

reakce na #Yeti
Yeti (KaM)
startovné

Je už hra tak pokroková, že nejde startovné uhradit na počítači, ale musí se z monitoru skenovat QR kód do mobilu?

Pokud ne, tak proč má část „Startovné“ v pravidlech sice patnáct odstavců o slevách, zato nikde uveden účet, kam se má to startovné zaplatit? A ne, na stránce týmu taky není, tam je akorát variabilní symbol – poměrně zbytečně, jelikož sám o sobě je na nic.

reagovali #Pali a #Václaf