Matěj (Šestý nesmysl)
Díky

Děkujeme za hru! Šifry překonaly naše očekávání, zejména jsme se myslím dobře bavili u 1, 7, 9, 10 a 12. Ale i ostatní, které jsme viděli, byly pěkné (snad kromě 4). Když jsme někde zakysli zbytečně dlouho, neměl jsem pak pocit, že je to chyba šifry, nýbrž že jsme hloupí, a to je fajn pocit :-) Zážitek umocňovala i realita pozměněná výlukou tramvají a nápadně vysoká koncentrace podivných existencí na trase. A ranní sluníčko a zvony na uvítanou u kosti Antonína byla taková pěkná tečka https://photos.app.goo.gl/MCqPvEcxesELpY8M9. Zkrátka to byl super start sezóny a příště nás tu máte zase :-)

Jirka (Nejnekvazidiagonalizovávatelnější)
Pro Hugafa

Hele, Bruno, chcem doplnit inzertní rubriku, Bruno, ty zlato. Tvoje Zlata, co má místo DNA RNA, a proto už je mrtvá.#inzertnirubrika

vc. (Dostal)
Díky

Díky orgům i ostatním pomocníkům za hru. Bavilo mě to - nejvíc se mi líbí nápad devítky, škoda, že se pro tolik týmů (i pro nás) stala konečnou.

Marwin (Freezy Bee)
Pochvalte orga

Díky za super hru, bavila nás od začátku (mňo, od stanoviště č.1) až do konce. Šifry se nám líbily prakticky všechny, mně osobně pak nejvíce "slovní" a "mizivá", i když (nebo právě proto že) jsme zrovna na těch dvou strávili nejvíc času. Za rok se to zas pokusíme dojít, jednou to přeci vyjít musí.

Vašek
Chyba Systému

Re pravidlo citované u první šifry: po načtení QR kódu to už po nás písmenka z předchozího řešení nikdy nevyžadovalo. A když jsem je tam přesto zadal, dozvěděl jsem se, že jsem tady už byl. Bylo by to v systému dobré opravit, jinak to ztrácí smysl.

Václaf

Není znám, ale lze ho zjistit ;-)
Znám je až se zveřejněním posledního infa.

reakce na #Pája
Radek (Freezy Bee)
Start

Předpokládám, že v překlepu v názvu místa startu asi není šifra ;)

Pája (JÁDRO)

Když je čas startu znám již téměř rok, proč (proboha) ho teda nemáte i na stránkách hry? Ty by snad měly být důležitějším zdrojem informací o hře než kalendář nebo facebook, ne? Mimochodem, v tom kalendáři ten čas stejně nevidím.

reakce na #Václaf reagovali #Václaf
Dark
Stránka týmu

Přihlásit se jde, jen nevidím stránku týmu. A nebo jsem slepý.

Edit: Nejsem slepý, jsem natvrdlý. Vyřešeno :)

Tomáš

Ale jo, zdůvodnění chápu, jen dlouhodobě polemizuju s tím, jaký má utajení místa startu smysl. Ale neberte mě vážně, to je jen takové mudrování.

reakce na #Václaf
Václaf
reakce na #Tomáš reagovali #Tomáš
Václaf

Čas startu je uvedený v kalendáři šifrovaček, a to již od vložení hry (tj. téměř rok), a také ho najdete v parametrech události na Facebooku hry.

reakce na #Pája reagovali #Pája
Tomáš

Přes Přihlášení, dole v menu.

reakce na #Dark
Dark
Stránka týmu

A jak se dá dostat na stránku týmu?

reagovali #Tomáš
Tomáš

Ale vážně, proč poslední info až ve středu večer? Obzvláště když neni známý ani čas startu... Jsou šifrovačky, které zvládají sdělit čas a místo startu v řádech měsíců před hrou.

reakce na #Pája reagovali #Václaf
Pája (JÁDRO)
Start

Milí orgové, mohli byste už prosím odtajnit alespoň čas startu, abychom věděli, na kdy máme dorazit do Prahy?

reagovali #Tomáš a #Václaf
Tomáš

Chodit na dvě šífrovačky po sobě už je ohrané, nová výzva je vyhrát dvě šifrovačky naráz. Kdy jindy k tomu bude příležitost?

reakce na #Lama
Lama
Po trati po Sendviči?

Rozhodně doufám, že se vám nějak podaří se domluvit a jednu hru přesunout na jiný víkend, ale pokud ne, tak bych se přimlouval alespoň za opožděný start Po trati někdy kolem 21:00 (a adekvátně posunutý konec), aby šly stihnout obě hry :)

Případně za Sendvič začínající dříve, možná nejlépe obojí napůl...

reagovali #Tomáš
Václaf

Už jsme organizátory Sendviče oslovili a doufáme, že se vše vyřeší ke všeobecné spokojenosti.

reakce na #Dero
Dero
Dáme si Sendvič na Po trati?

Ahoj orgové, Sendvič si naplánoval hru na sobotu, kdy má začínat Po trati. Už jsem se jeho orgů přeptal, jestli by se s vámi nechtěli termínově lépe sladit, takže to píšu ještě sem, abyste to ladění případně mohli uchopit i ze své strany.

Nenuťte nás prosím volit mezi Po trati a Sendvičem. Já mám rád jak příjemné odpoledne v teple s jídlem, pitím a šiframi, tak i desetihodinové neúspěšné mrznutí u rybníka na šifře číslo 4. Neumím si vybrat!

reagovali #Václaf